TOOST festival

  • concept
  • social media
  • visuele identiteit

TOOST startte ooit met één foodtruckfestival. Dat werden er meer, veel meer, en al snel waren ze het grootst reizende foodtruckfestival van Nederland. Het festival wordt steeds groter en draait inmiddels om veel meer dan eten alleen. Dat vroeg om een nieuw communicatieconcept!  

logo
social media

Waar in de randstad in de zomerse maanden al een overvloed is aan leuke buitenfestivals worden de kleinere steden vaak overgeslagen. In dat gat sprong TOOST! Voor een periode van zes maanden strandt de karavaan elk weekend in een andere stad om voor een brede doelgroep een foodtruckfestival met veel randprogrammering en ontspannen vibe te bieden. 

Maar hoe kan je met zo’n brede doelgroep toch ieder type bezoeker aanspreken en prikkelen? Eskimo°s maakte een visuele identiteit waarbij de ingrediënten waarmee ieder zijn eigen TOOST-beleving vormt de hoofdrol spelen. Waardoor de campagne niet alleen uitstraalt ‘Kom naar TOOST’ maar vooral ‘TOOST met…’ 

‘Het lekkerste reizende festival van het jaar.’

afficheserie

Wij volgden deze zomer deze reizende festivalkaravaan op de voet. Een half jaar lang verzorgden we de dagelijkse communicatie zowel on- als offline. Van social post tot bar-banner en van zoekmachinemarketing tot huis-aan-huis-flyer. Dat vereiste een intensief contact met de opdrachtgever en de mensen ter plaatste waarmee we gelukkig een goede klik hadden!