Publicatie Willems-as

  • concept
  • ontwerp
  • tekstredactie

Uit een onderzoek van Gemeente Rotterdam en stedenbouwkundig bureau Must naar de kansen van het gebied tussen Blaak en Feyenoord City ontvouwde zich drie mogelijke toekomsten voor Rotterdam. Maar hoe maak je een keuze die invloed heeft op de komende 40 jaar? En hoe neem je de nodige stakeholders hierin mee? Wij hielpen een handje en ontwikkelden samen met Buro Walkie Talkie een aantrekkelijke publicatie.

Je zou het maar in handen hebben, de toekomst van Rotterdam. Met deze publicatie hebben alle grote partijen die samen Rotterdam vormgeven dat ook! In ‘De toekomst van de Willems-as’ worden de mogelijkheden voor een vernieuwd Rotterdam op aantrekkelijke manier inzichtelijk. Middels verschillende uitklappers ontvouw je als lezer de verschillende mogelijke toekomsten en maatregelen zoals gevormd in het ontwerpend onderzoek van Must en de Gemeente Rotterdam.

‘De toekomst van de Willems-as in broekzakformaat.’

Wij vonden het ontzettend interessant om mee te werken aan dit project en zo inzicht te krijgen in de kansen voor de stad die wij, als import-Rotterdammers, toch wel in het hart hebben gesloten.